Price Adjustment for All Sized of Inner Cap Super Comfort Starting on Oct 2020 Shop Now!
Cart 0

INNER CAP SUPER COMFORT - Design serkup kepala paling selesa

INNER CAP SUPER COMFORT - Design serkup kepala paling selesa

Design baru serkup kepala (inner cap) ini berbeza dengan design lain yang ada di pasaran. Antara kelainannya adalah: U-shaped design dengan 2 lapisan kain cotton lycra dengan kemasan hanya overlock 2-needles yang mencegah wujudnya jahitan melintang atas kepala supaya keanjalan kain tidak dikunci oleh jahitan kia. Ini penting untuk menambah keselesaan kepada pemakai selain tidak wujud lagi bayang-bayang jahitan di atas kepala. Selain dari itu, Inner Cap SuperComfort ini didatangkan dengan 3 saiz bagi memenuhi keperluan muslimah di semua peringkat umur bermula dari umur 4 tahun. Saiz tersebut adalah saiz S (sesuai untuk kanak-kanak berusia 4 hingga 8 tahun), saiz M (sesuai untuk remaja dan dewasa genit), dan saiz L (sesuai untuk remaja bertubuh besar dan dewasa saiz sederhana). 


Selain itu, kelebihan kain cotton lycra adalah menyerap peluh dengan baik, selain mempunyai good recovery so kain tidak mudah longgar jika dipakai lasak mahupun dibasuh banyak kali dengan menggunakan mesin basuh. Kain cotton lycra pilihan kami jenis yang kasap dan tidak licin supaya lebih grip  di kepala yang akan meningkatkan lagi keselesaan si pemakai. Pemilihan kain yang tidak licin juga penting supaya tudung yang dipakai terutama tudung dari kain satin dan chiffon terletak elok di kepala.


Kena cuba dahulu Inner Cap Super Comfort ni baru tahu bagaimana selesanya ia dan pastinya anda tidak akan menyesal dengan pembelian anda. Harga yang ditawarkan juga amat berpatutan. Cubalah :)Older post